Facebook Pixel

Груминг

Имате домашен любимец с дълга козина? Затруднявате се с поддържането на добрия му външен вид и почистване на дома?  А знаете ли, че подстригването на кучета и котки ще реши всичките Ви проблеми?

Много хора свързват груминга с просто сресване на козината и подстригването й с ножица.

Всъщност грумингът е важна част от грижата за кучето. Това е съвкупност от процедури, които се прилагат на домашния любимец за поддържане на кожата и козината в целия й блясък.

Редовните груминг процедури са гаранция за здраве и комфорт.

Не можете да се справите сами с подстригването на кучета и котки?

ПримаВет – Варна е точното място! Ние винаги поставяме здравето на Вашия любимец на първо място. Няма значение дали сте го довели при нас за профилактичен преглед или подстригване на кучета и котки.

Нашият екип от ветеринарни лекари обръщат специално внимание на всяко животно при подстригването на кучета и котки. Ние ще Ви дадем най-правилните съвети относно грижата за външния му вид и здравето му.

Защо да водите любимеца си в  различни салони, зоомагазини или кабинети, причинявайки му стрес, а на Вас – излишни притеснения и загуба на време. Ние имаме специален подход при подстригването на кучета и котки. В нашата приятелска компания, любимецът Ви ще се чувства спокоен, защитен и заобиколен и от истински професионалисти. При нас ще намерите всичко, от което се нуждаете, на едно място!

Какво включва подстригването на кучета и котки?

  • Подстригване на кучета и котки, специфични за породата.

Редовното поддържане на кожата и космената покривка е от съществено значение за здравето на Вашия домашен любимец. Това помага за предотвратяване на  редица кожни проблеми.

  • Бани за всяка порода.

Ще отстраним всякакви замърсявания с нашата модерна хидромасажна вана с озон. Тя ще помогне на Вашия домашен любимец да изглежда добре и да се чувства страхотно.

  • Персонализирани пакети

Нашите персонализирани пакети за подстригване на кучета и котки са насочени към животни със специфични нужди. Те могат да бъдат – намаляване на косопада, грижа за суха и чувствителна кожа и други.

  • Други услуги

Помогнете си с грижите за Вашия домашен любимец с основни услуги като грижа за ноктите, почистване на ушите, миене на зъбите и почистване на аналните жлези.